trötter trötter trötter

Oj va trött jag är... varit vaken sent o gått upp tidigt... men så blir det när man jobbar kväll o så ska man upp rätt tidigt för att jobba! men kul är det =) men trött blir man..
Denna vecka blir det sista brevid gång sen börjar jag... men dock så varar det bara i 4 mån... men det är ju alltid nått... =)
Studierna blir på distans denna termin, men det ska väl funka...
Ja igår fick jag ett samtal som värmde mitt hjärta! vissa samtal kan man ju bli lite extra glad över! Får kanske besök snart oxå... =) (kunde fått besök natten till idag om jag inte hade jobbat *hihi*)
Idag hade vi lite kalas för mig o nina! =) fick jätte fina presenter! =) o sicken tårta magnus hade gjort... shit alltså... den var såå stoor... den såg typ ut som en hatt... haha =) den var lika hög oxå... haha =) men va god den var! mumms =)
Varför varför?! ja det är frågan... ja... ibland blir jag inte klok på dig o på mig...
Älskar dig lilleman♥
Älskar er♥

veterinär på ons

Ja på ons blir det veterinären med simba... han har gått ner ca 1.5-2 kg på kort tid bla... så det känns som om det är nått som inte stämmer... usch man blir ju såå orolig när dom små liven är sjuka...
Idag var det simskola för den lilla! Han är ju såå lycklig nähan får bada! =) o framstegen går framåt! vilket är jätte kul att följa!
Ja idag blev man ett år närmare döden igen hehe =) jag förstår inte riktigt varför man ska hålla på o fira när man fyller när man är vuxen, visst att man gör det när ma är barn, men när man är vuxen känns det lite onödigt tycker jag... Men iaf på söndag ska vi fira både mig o nina, eftersom hon fyller den 26.e denna månad! det är smidigt att man kan slå ihop det! haha nästa år fyller hon 30... haha ja hon börjar åldras... haha! inte för att 30 är nån ålder, me ja det är ju 30... usch jag ser inte fram emot att bli det... jag har en sådan där typisk 30 ås kris... har haft det lääänge...
Så idag har jag väl inte gjort så mycke... tagit det mest lugnt... tror jag håller på o åka på en förkylning, hmm inte bra, mna jag har preppat min kropp med en massa vitlök! hehe =) så man får väl hoppas på det bästa iaf!
Nu sitter jag o kollar på tv, men funderar på o koka mig en kopp te! det tror jag skulle sitta fint...
Ja dag är det även 11 årsedan min biologiska farfar gik bort, jag kändeldrig honom, men hade gärna velat känna honom för att fått bilda mig en egen uppfattning av honom ist att fått återberättat en massa saker... RIP aatos♥ cansern o spriten tog hans liv... hans sista vilja i lvet var att få träffa mig, o vad händer, av årets alla 365 dagar så går han bort på min födelsedag, läkarna trodde att han skulle gå bort ca 8 mån tidigare först, men ej! det var flera ggr som läkarna sa att nu kommer han inte att överleva, men det gjorde han, men lyckades på min födelsedag... Han planterade ett trä som han döpte efter mig! en ek var det! det tyckte jag var en fin sak att göra! =) O snart är det 8 årsedan min mormor gick bort, den 23 denna mån! ush vad jag saknar henne! gör så ont i mig att hon inte lever längre!!!! för det skulle hon ha gjort om hon hade fått komma till läkaren! hon var ju bara 62 när hon lämnde denna jord! o min mormor har betytt så fruktansvärt mycke i mitt liv! hon var min stötte pålare i många lägen!♥ Nu nu känner jag att tårarna är på väg... RIP mormor♥
Älskar dig lilleman♥
Älskar er♥

nytt jobb

Ja då har man fått ett nytt jobb! ska bli skönt o ha nått som är på schema! har verkligen längtat till det! o ja kan ju ändåså fortsätta som vikarie på dom ställerna jag är vikarie på! vilket känns kanon!
Det är inte en helttid tjänst, men jag kommer att klara mig eknomiskt på det! o det är skönt!
Skönt att slippa undra mån till mån om man får jobb nog så man klara av att betala sina räkningar... =)
Idag var ja o lilleman o en vän till mig o hennes barn o åkte skridskor, eller jag åkte inte o inte hon heller, men barnen åkte! Det här var andra gången i lillemans liv som an stod på ett par skridskor, han tyckte det var kul den här gången, vilket han verkligen inte gjorde första gången! Så om vädret tilllåter så blir det skridsko åkning i morron oxå! Det gick hyfsat bra för honom, visst jag fick ju hålla i honom när han skulle ta sig framåt, men alla har vi ju varit nybörjare, o sen är hans balans dock inte bra heller, men övning ger färdghet, sen så kommer det ju ta lite extra lång tid för honom att kunna åka...
Nu ligger den lilla i sängen sedan ett tag tillbaka, o jag kollar på 2 1/2 män! haha tycker det är såå kul!
Nä nu blir det att ta ta i disken...
Älskar dig lilleman♥
Älskar er♥

modem... =)

Wohoo nu har jag fått mitt nya modem...det gamla funkade dock inte så bra, det var glapp i det så jag loggade ut hela tiden, höll på o få fnatt på det... det är ju såå fruktansvärt irreterande när det inte funkar... men nu gör det d igen! åh hurra! tänk va lad man kan bli! =)
Ja i ons s tog jag mig en liten semester, eller det blev väl mer stress än semester, o ändåså så hann jag inte med allt jag skulle, vi firade min underbara morfar som fyller 70 idag! men vi hade kalas i lördags, men jag åkte upp på onsdags, så jag var uppe på em, vilket man då är rätt mör i kroppen efter resan, sen tor var det att träffa folk o även i fre o sen lördagen så var det kalas o sön fm så åkte jag hem, skulle egentligen behöva en låååång tid uppe i dalarna när jag är där, man hinner inte med att träffa alla på några dagar o det är jätte tråkigt... det är jobbigt nog som det är för lilleman, han blir så stressad o äter så fruktansvärt dåligt när han är borta...  så när vi kom hem sen i sön så var han jätte hungrig, men det kan jag förstå eftersom han knappt inte ätit sen i ons... o han r ju en matglad liten kille!
Men det var kul o träffa do man han med! =)
Iadg var det ingen simskola för den lilla, det är uppehåll denna v! så nästa v blir det igen! =)
Annars så knallar det på het ok...
Jo haha snacka om att man kan vara förvirrad ibland, förra v fick jag för mig att den lilla hade ett läkar besök, o jag fick panik för jag kom på det kvällen innan, o jag hade planerat annat, plus att läkarne ringde och bytte tid så jag visste inte vilken tid det var... jo iaf, jag ringer på morronen, o så... fick en tele tid till läkaren, o vad händer, jo jag har tagit fel på mån... haha det är nästa mån vi ska dit... haha =) det var rätt kalender dag, men fel mån...
Men så kan det gå ibland...
Nä nu ska jag öppna lite här hemma, det är en aning varmt, si sådär 27 grader, å jag är en aning varm o så...
Men hellre för varmt än för kallt... brr...
Älskar dig lilleman♥
Älskar er♥

RSS 2.0