är irreterad

Fick idag ett samtal från en preson som berättade saker som ja inte blev så himla glad över, jag fick reda på att en person som har kontraktsvård har misskött d, som har supti o knarkat nu i sommar, men den personen har inte fått nå konsekvenser för d... O d stället där personen är, personalen lovade mig att underrätta mig om personen drog el får permis, men det har dom inte gjort... morr... Ja fattar inte varför det är ett sånt jävla daltande med den här personen... morr... Ja tror inte ens att dom har underättat frivården om det här... Jävla idioter... O då menar ja alla...

Anars så har det varit en bra dag! Hade jätte trevligt på marknaden, handlade en hel del... =) mycke till den lilla söta! o även födelsedags presenter till två söta flickor! =) som fyller år snart... =) puss på er!

Mina tankar finns även mycke hos deras mamma som nog inte har det så lätt nu, i värsta fall så hamnar den äldsta flickan i rullstol (snyft) hon har hela tiden vetat om att det kan bli så, men man har ju alltid hoppet uppe! Tänker på dig gumman! O ja finns här för dig!
bara flickan slipper o ha ont så är det bra, visst d blir ju att dom får anpassa sig på ett annat sätt, o d kommer att bli jobbigt för dom i början... Men ja vet att mamman är en väldigt stark person o kämpar för kung o fosterland för sina barn, men även hon orkar inte hur mycke som helst! Tänk på d gumman! Man får be om hjälp! när et känns jobbigt! O man får vara ledsen o gråta om man behöver! o behöver du en axel så vet du vart ja finns!
Nästa v ska vi ha mäte på daggis om fler timmar för den lilla!
Åh snart ska vi åka till mormor! Ser riktigt mycke fram emot det! ja e såå glad över våran kontakt!
ja har väl inte alltid varit så snäll mot henne förut men ja har alltid älskat henne! ♥ innerst inne!
I morron har ja lite samtal ja ska ring... för att få svar på vissa frågor, o ifråga sätta lite saker...

ha d bäst! älskar er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0