bajsa

Är det inte lite märkligt, att nu när det ska va natti så är lilleman jätte bajs nödig... Men du ska ju inte tro att när han e helt klar att han då reser sig upp... Nä han reser sig upp för varje bajs som kommer.. O han ska bajsa i pottan, så han tar med sig pottan ut o visar mig bajset... ja tror han har kommit med bajs nu kanske tio ggr... Varför bajsar man inte en gång sen e man klar?  Visst han e jätte duktig att han säter sig på pottan själv, men det får väl finnas gränser... man behöver ju inte bära ut bajset tycker jag... Antinge så e  d "stor bajs" el "orm bajs" han tom har namn på d... lite vidrigt tycker jag... haha Men nu låter det som om han bara leker inne på toan... men det kan inte finnas mer bajs i han, fattar inte hur mycke som får plats... Sen så har ja kommit på att ja o lilleman e väldigt mycke sams nu för tiden... såå skönt tycker jag... inte alls lika mycke bråk längre! =) hura=)

men i morron ska ja nog ta bort vilan helt på dagis tror jag, ska prata med dom, för det här går inte, han e ju såå trött o grinig på morronen när han blir väckt... Så i morron blir det prat... jag pratade med dom ang sep, men fotografering böir det  den 9/10 trodde dom o f-möte blir det senare o utv-samtal blir det oxå senare... så det är ju bra!

Nä det kom inge mer bajs tydligen inge mer bajs... men nu har han tapat bort den blå tutten... som han tydligen måste ha just nu... va gör man... han får helt enkelt klara sig utan den, han har en i munnen det får räcka...

Får se om det kanske blir ullared på lördag ist... d e inte helt klart än, men ja sa att vill veta senast på fre...d vore såå kul! har skrivit en schopping lista! haha =)

Jaha nu vill han en vällingflaska till... men åh... han har fått en... ska inte d räcka?

Hur kan man ha så mycke måsten när man e så liten?

har nu förklarat för honom att han inte får nå mer så nu dunkar han huvdet i väggen?  tur att d e gips väggar... men det borde göra ont...  får väl göra en flaska till så han slutar... (det kan ju inte vara bra att göra så?)

Så nu har han fått en till... ( nu borde han va nöjd tycker jag) han dunkar inte huvudet  i väggen iaf, jaha nu sitter vällingen fats igen tydligen... (d gjorde det i första flaska oxå enligt han själv... ) Ja men så klart att han ska bli kiss nödig oxå... jaja...
Nu har han kissat, bajsat, fått två flaskor välling, nu borda han väl somna?! hoppas hoppas...
Nä vatten oxå... men det får han inte...
Annnars idag så har ja inte gjort så mycke, skulle ha städat men blev fast vid datorn, sen gick ja till becca o blev bjuden på hembakat fika! tack gumman! =)
Fan va fet hennes katt e! haha den som ska ha ungar... ser ut som en  fotboll hahah
Nä nu måste ja ta den lilla som vägrar nana...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0